Houtrotherstel en schilderwerk in Groningen

Heb jij hulp nodig bij schilderwerken? Laat ons jou helpen!

Het project

Deze klant zocht een betrouwbaar adres om het schilderwerk te laten doen. Via mond tot mond reclame zijn we in contact met elkaar gekomen.
Bij ons kennismakingsgesprek vertelde de klant dat hij sinds de beginjaren het schilderwerk zelf heeft gedaan, maar dat het nu eens tijd werd voor een paar professionele handen.

Na het uitbrengen van een offerte zijn we al snel van start gegaan. Tijdens de werkzaamheden kwamen er een aantal houtrotproblemen aan het licht. Deze hebben we verholpen met het product Dryflex.
Bij één kozijn hebben we zelfs een deelvervanging moeten doen van drie stijlen. Toen alle houtrotproblemen opgelost waren zijn we verder gegaan met het schilderwerk. Hiervoor hebben wij het product Veveo Platina SB gebruikt.
Dit topproduct heeft een fantastische glans en een lange levensduur. Ook hebben wij de kitranden van de beglazing vervangen omdat deze lek waren. Deze woning kan er hierdoor weer jaren tegenaan.

De klant was erg blij na afloop met het resultaat, ook omdat we het houtrot adequaat konden oplossen en hij niet eerst een timmerbedrijf hoefde te gaan inhuren.

Kortom: klant blij, wij blij!

Project gegevens

Locatie

Groningen (Hunze)

Materialen

  • Dryflex
  • Vevey Platina SB

Opgeleverd

September 2022

Hier een

aantal voorbeelden: