Beglazing

Heb jij hulp nodig bij het glaszetten? Laat ons jou helpen!

Betrouwbaar

Vakmanschap

Kwaliteit

Beglazing door glaszetter groningen

Een glaszetter nodig? Barend Schilderwerken zorgt voor jouw beglazing! Wanneer je problemen met je beglazing of ruiten hebt, staan wij voor je klaar. Ons team werkt volgens de actuele eisen bij het plaatsen van je nieuwe ruiten of glazen. Laat ons gerust weten hoe wij je kunnen helpen. Wij kunnen altijd zorgen voor glas dat geheel bij jouw situatie past en bieden diverse soorten mogelijkheden aan. Zet ons team in voor jouw beglazing of lees verder voor meer informatie.

Plaatsen van isolerende beglazing

Het isoleren van een huis kent veel voordelen. Ongetwijfeld is voor velen het besparen op de energierekening de voornaamste reden om te starten met isoleren. Toch kent het nog meerdere voordelen. Zo neemt het wooncomfort toe, omdat een huis gemakkelijker op temperatuur blijft en er minder sprake is van tocht in de diverse ruimtes.
Verder kan een goed geïsoleerd huis sneller verkocht worden en werkt het gunstig op de waarde van het huis. Bij goede isolatie kan er een beter energielabel voor een huis worden afgegeven, wat uiteraard gunstig is bij de verkoop.

Glazen van de beste kwaliteit

Wij bieden de beste kwaliteit glazen. Barend Schilderwerken streeft altijd naar optimale klanttevredenheid. Daarom kun je altijd rekenen op kwaliteit, professionaliteit, een duurzame werkwijze en zorgvuldigheid. Zet je ons in, dan kun je waar vakmanschap verwachten.
Vraag ons gerust welke opties er zoal zijn Wij adviseren je ook graag omtrent het beste glas voor jouw woning. Zo zorgen we ervoor dat jouw isolatie straks geheel op orde is en je je nergens meer zorgen om hoeft te maken.
glaszetter groningen nieuwe beglazing

Hulp nodig bij jouw Beglazing?

Ons bedrijf bestaat uit professionals die de vakopleiding voor schilders hebben gevolgd. Mede daardoor en door onze jarenlange ervaring met het plaatsen en vervangen van beglazing kunnen we onze klanten vakmanschap bieden.

Waarom Barend Schilderwerken inzetten?

Zet je onze glaszetter in, dan kun je altijd rekenen op de meeste voordelen. Zo kun je het volgende van ons verwachten:

 • Kwaliteit: wij zorgen altijd voor kwalitatief glas en maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen.
 • Nette afwerking: wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat jouw glazen goed worden geplaatst.
 • Duurzaam: wij leveren duurzaam schilderwerk en maken duurzame keuzes.
  Korte lijnen: wij zijn geen groot schildersbedrijf en staan bekend om onze korte lijnen.
 • Betrouwbaar: wij zijn betrouwbaar en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken.
  Vakmanschap: doordat wij over jarenlange ervaring beschikken, garanderen wij echt vakmanschap.

Onze glasdiensten

Voor de volgende toepassingen kun je bij ons terecht:

 • Enkele beglazing
 • Isolerende beglazing
 • Gefigureerd glas
 • Veiligheidsglas

Uiteraard houden wij de geldende plaatsingsnormen in acht.

Kosten beglazing

Wat kost beglazing precies? Des te hoger de isolatiewaarde betreft, des te hoger de prijs zal zijn. Wil je de exacte kosten voor het laten zetten van nieuwe glazen weten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat je meteen duidelijk hebt wat de kosten voor welke oplossing zullen zijn.

Contact opnemen

Een professionele glaszetter inschakelen? Neem dan nu contact op met Barend Schilderwerken om kennis te maken en dan gaan we samen kijken wat voor u de juiste isolatie oplossing is.

Petra wijkstra

Wat een vakmensen!
Schade wat veroorzaakt was door ander bedrijf, en repareren van houtrot fantastisch hersteld, en mooi overgeschilderd..
Meerkosten over de offerte worden netjes overlegd, geen verassingen achteraf.
Compleet tevreden, vaste schilder gevonden!

Beglazing projecten

Wil je een goed beeld krijgen van wat wij allemaal kunnen op het gebied van beglazing? Hierbij een overzicht van recente projecten waarbij wij als glaszetter ingeschakeld zijn.